onsdag 25 november 2009

Ett års kalas inom synhåll


Bilder lånade här.

Förberedelserna inför Wilhelms födelsedag är igång. Jag har redan inhandlat ett kalas-kit på second hand men eftersom det bara fanns med några få ballonger har jag köpt några extra eko-ballonger hos Ekokul. Där har jag också införskaffat ekologiska tårtljus gjorda av naturligt bivax.

Så om några veckor blir det eko-kalas! Men först måste mamman baka lite och slå in presenter. Oj så kul det ska bli. =o)

3 kommentarer:

  1. Aha, kalas på gång! Förstod nästan det :-) Lycka till med allt det roliga! Våra senste kalas har vi använt ekorrens ekologiska gelehjärtan som dekoration på tårtan. Mumsigt och jättefint!

    SvaraRadera
  2. Visst har tiden gått fort??? Jag tycker nyss vi satt här med två färskingar och nu har de blivit ett år gamla! :-O
    Att bebisar inte levereras med pausknapp fattar jag inte! :P

    Vad önskar sig Wilhelm i födelsedagspresent? :)

    SvaraRadera
  3. Anna: Jajamen, nu är det kalas på G. Vilken bra idé med ekorrens hjärtan ovanpå tårtan. Hittills har jag bara hittat de söt/sura ekorren godisarna på vår butik. Får leta lite bättre tror jag!

    Jenny: Pausknapp..hehe. Ja dat hade varit något det. Att ett år gått är enormt svårt att förstå. Det känns som att jag var gravid i förrgår. Nej, skämt o sido så går tiden alldeles för fort. Wilhelm har egentligen inga särskilda önskningar, möjligtvis en riktigt bra bok.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails