fredag 6 augusti 2010

På väg till Urkult.


Nu ska vi iväg och marknadsföra Resele. Visst är tröjorna fina!? Eko bomull och härligt gröna vågen grön. Om någon är intresserad så går de att köpa, säg till i så fall. Herrmodellen är lite mer 'plain'. Ha en trevlig kväll!

torsdag 5 augusti 2010

Nytillskott i maskinparken.


När vi var i Övik för ett tag sedan, hälsandes på Wilhelms mormor, morfar och morbröder, hittade vi en drös med utomhusleksaker på Second hand. Den jättestora traktorn på bilden betalade jag 40 kr för. Ytterligare 2 små traktorer samt en liten lastbil följde också med hem. Vi leker med dem varje dag.

Andra



onsdag 4 augusti 2010

På väg på galej.


Imorgon går startskottet för världens härligaste festival, Urkult i Näsåker. Min svåger spelar i band och ikväll smygstartar man festivalen när de spelar på hotellet i Näsåker. Kvällens outfit är Second hand fyndad givetvis. Den bylsiga toppen köpte jag för 40 kr på Röda korset inne i Sollefteå idag, diesel jeans köpta på Tradera för länge sen och örhängen som jag bytt till mig på en byteskväll nu i vår. Ha en härlig onsdagkväll allihopa.

söndag 1 augusti 2010

Fäbodvalls besök.


Idag har vi varit på utflykt till Mobodarna, en gammal fäbodvall som håller på att restaureras. Den ligger några mil från oss så man måste dels åka bil och sedan gå en liten bit. Vi åt medhavd lunch där och Wilhelm tyckte att det var kanon. Massor med små hus att titta in i. Ett jättemysigt utflyktsmål.
Related Posts with Thumbnails