lördag 5 februari 2011

Världens snyggaste skötväska!

Givetvis har världens bästa julklapp, skötväskan från Emmaloppa (www.emmaloppa.se) fått följa med på BB. Den passar perfekt på deras "baljor" i och med att axelremmen är delad i två och således går att knyta fast. Har faktiskt fått beröm för den här. Annars så mår vi båda fint. Äter och sover mest hela tiden, gör vi båda. Kram

torsdag 3 februari 2011

Vår dotter är här!

I natt vid 02.46 föddes vår dotter (som ännu inte har något fastställt namn). I vecka 35 + 3. Hon väger 3004 g och är 48 cm lång. Vi mår allihopa jättebra och förlossningen gick mycket bra. Nu ska vi bara njuta tillsammans med lillan och storebror Wilhelm!! Kram till er alla.

måndag 31 januari 2011

Pysselprinsessorna!!


Jag har tillsammans med några vänner startat en liten syjunta, Pysselprinsessorna. Vi har till denna lilla aktivitet också startat en blogg där vi kommer att lägga upp lite av varje. Bilder på det vi gör, kanske lite mönster och instruktioner men också förhoppningsvis en massa inspiration.

Ta gärna en liten kik in på bloggen.

Magen ska ut på stan.

Idag är det föräldrautbildning på mvc. Låter kanske konstigt i och med att vi redan är föräldrar och därför vet ungefär vad det handlar om. Kul är det dock att lära känna de som ska ha barn ungefär samtidigt som oss. Den söta tunikan hittade jag på Röda Korset förra gången jag var där.

Morgonpyssel!

Pärlor från gamla halsband jag köpt på loppis samt några trådrullar. Stora hål som är lätta att pricka gör att Wilhelm ca. 57 gånger per dag vill "bygga pärla". Bra för fin
motoriken.

söndag 30 januari 2011

Liten galge - slutfört projekt.


Innan jul fick jag för mig att "klä in" en enkel trä-galge genom att virka med gula mattrasor. Gick finemang men sedan har galgen legat där den legat. Fram tills igår när jag kom på att jag givetvis skall sy på några av de virkade blommor som jag också tillverkade strax före jul.

Detta är resultatet. Jag är nöjd!
Related Posts with Thumbnails