fredag 3 juni 2011

Nytt till sybiblioteket.

Den här boken, tryckt 1975 är ett av mina nyaste loppisfynd. Älskar den! Vill du sy en djellaba, en dirndl-blus, en samekolt etc så behöver du bara den här boken. Så fin. Tro vad jag ska börja med?!

Vikis underbara omlottjacka!


Bilden lånad här.
Har ni sett något tjusigare?

Jag älskar ju att sy av återvunna retro-tyger och London-baserade Viki Petersson gör det också fast lite mera "stylish" än jag.

Den här omlottjackan står väldigt högt upp på önskelistan till Signe. Jag bara älskar applikationen.

Kika gärna in i hennes webshop eller på bloggen.

torsdag 2 juni 2011

Klart och betalt!

Världens bästa morsdagspresent kan det klassas som. Festivalbiljetten till Urkult, världsmusik-festivalen som går av stapeln i Näsåker, dryga milen härifrån tors-lör första veckan i augusti. Alternativ, kärleksfull , barnvänlig och helt enkelt underbar är den. I år är första året som jag ska se lite olika spelningar, Miriam Aida och Cookies n' Beans bland annat. Jag och Wilhelm ska definitivt gå på alla barnevenemang som festivalen erbjuder, teater, sångstunder osv. Är också lite sugen på någon workshop, kanske i Bollywood-dans. Många fina festivalpriser har Urkult vunnit. Bland annat för miljöarbetet. Är det någon annan som tänkt gå?

måndag 30 maj 2011

Lite nytt på torklinan.

Lite klädfynd till Signe och Wilhelm hittat på loppis förra helgen. Den senapsgula velouroverallen går inte av för hackor och de bruna byxorna i stretchfrotté är också en favorit.
Related Posts with Thumbnails