fredag 20 maj 2011

Fint retro tyg fyndat second hand.

Mönstrade tyger med blommor, blad och fåglar blir nästan aldrig fel. Tro vad jag ska hitta på för kul med det?!

torsdag 19 maj 2011

Mini-semester.

Jag och barnen hälsar på hos mina föräldrar i Övik. Detta innebär givetvis besök på både Kupan och Pingstkyrkans second hand. Dessutom premiärtur för Wilhelm med åkning av stadsbuss in till stadskärnan och sedan en härlig promenad i solen tillbaka. Jag iklädd second hand pirattröja och jeanskjol. Signe i nyköpt Villervalla klänning i ekobomull samt strumpbyxor och body som är second hand.

onsdag 18 maj 2011

Löptur.

Tro det eller ej men jag ska ut och springa med knoddarna sovandes i vagnen är det tänkt. Wilhelm har för ovanlighetens skull på sig något sprillans nytt. En mössa i ekobomull från Villervalla. Hoppas komma tillbaka vid liv!

tisdag 17 maj 2011

Solskydd till vagnen.

Har länge behövt ett solskydd till vagnen. På nätet finns en variant som heter Kurtis baby peace men den kostar nästan 400 kr. Härom dagen sydde jag mig därför ett solskydd av en bit tyg som jag hittat på Röda Korset. Vallmo heter mönstret men vem som formgivit är jag osäker på. Tur för mig så var tyget en gardinlängd med öljetter som jag använt mig av när jag gjort solskyddet. Tre ringar från en babyleksak gör att man enkelt kan fästa tyget på sufletten. Kommer användas flitigt framöver.

måndag 16 maj 2011

En söt grön.

Den fina 70-tals klänningen med hästar är en solklar favorit. Lite stor för Signe än så länge men i sommar blir den bra.

Min lilla potta!

Penséer i en gammal potta huserar på min förstukvist. Tro om pottans ursprungliga ägare någonsin tänkte tanken att plantera lite blommor i den?! Antagligen inte.

Jag tycker i alla fall att det passar ypperligt med blommor i pottor! =)
Related Posts with Thumbnails