torsdag 12 augusti 2010

På väg till stan.


När pappa ska göra en massa ärenden följer vi med och går till bibblan och lekparken. Kanske ett besök på röda korset också. Wilhelm helt i Second hand Katvig-byxor, svart hm tröja och snyggaste skinnsneakers.

onsdag 11 augusti 2010

Second hand i sandlådan.


Allt Second hand! Bruna velourbyxor, barbapapa t-shirt, sandaler och keps som inte syns. Perfekt klädsel för kvällslek i sandlådan.

På väg till Urkult.


Nu ska vi iväg och marknadsföra Resele. Visst är tröjorna fina!? Eko bomull och härligt gröna vågen grön. Om någon är intresserad så går de att köpa, säg till i så fall. Herrmodellen är lite mer 'plain'. Ha en trevlig kväll!

tisdag 10 augusti 2010

Urkult - Hela helgen


Bilden lånad här.
Helgen är avklarad!

Lite sorgligt men också skönt. Jag besökte URKULT två dagar i rad, både fredagen och lördagen. På fredagen för att "promota" Resele och på lördagen tillsammans med kära sambon och sonen.

Atmosfären på denna festival är så svår att beskriva. Mångfalden av människor, stilar, dofter och känslor lämnar nog ingen besökare oberörd. Dreadlocks, haremsbyxor, retrokläder, barfotamänniskor, eko och gröna vågen. Ord som alla beskriver festivalen och dess besökare.

Härliga restauranger/caféer som ploppar upp som svampar ur jorden i Näsåker. På var och varannan gräsmatta finns en liten sopprestaurang, en liten garageloppis eller en hantverkare som säljer sina underbara alster direkt ifrån filten han själv sitter på. Utanför Konsum stod två kvinnor med varsin släpvagn säljandes second hand kläder direkt från vagnarna. Underbart!

I förra numret av tidningen Camino tipsade dom om just Urkult. "Sveriges mest solidariska festival med ekotänk."

Dessutom hade jag turen och träffade min kära vän S som jag längtat kopiöst efter!

En härlig helg i eko-tecken alltså!
Related Posts with Thumbnails