onsdag 6 april 2011

Vilken dag!

Morgonens dimma har lättat och framför oss har vi världens vackraste värld. Idag ägnas dagen åt att lyssna på fågelkvitter, boosta d-vitamin och gräva i framtinade sandlådan.

tisdag 5 april 2011

Finns det något som doftar godare än nybakta choklad-muffins?

2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
100 g smält smör
Allt skall bara röras ihop och sedan pyttsas i formar. 225 grader i nedre delen av ugnen ca. 8-10 min. Blir som kladdkaka. Denna gång blandade jag också i krossade polkagrisar. Super goda!

Pelargonsticklingar.

I helgen kom min fantastiska mamma, Wilhelms och Signes mormor på besök. Hon hade med sig dessa fina sticklingar som hon tagit från sina befintliga pelargoner hemma. Miljövänligt och ekonomiskt sätt att skaffa nya blommor. Jag har ingen aning om vilken färg det blir på dem. Det får bli en överraskning.

måndag 4 april 2011

Nya byxor till lilla fröken.

Härom dagen kom min kära vän och svägerska M till mig med ett fint sommarlinne som hon rensat ut ur sin garderob. I och med att det var ett väldigt fint mönster med blommor i turkost på vit botten kom hon att tänka på att jag kanske skulle gilla tyget. Med några snabba sömmar och resår i bensluten förvandlades linnet till ett par härliga, luftiga harems-byxor till världens bästa Signe. Tack fina M för linnet.
Related Posts with Thumbnails