lördag 26 mars 2011

Ikväll släcker vi - Earth hour 2011.

Mellan 20.30 och 21.30 ikväll är vi med och uppmärksammar miljöproblematiken genom att släcka alla våra lampor i en timme. Visst är ni också med?!

fredag 25 mars 2011

Lite second hand när andan faller på.

Har denna vecka besökt både Röda Korsets kupa i Forsmo, kupan i stan och den stora loppisen under Näbbar och Klor. Kläder till Signe från 5 kr och upp till 25 kr styck. Ett gökur för 50 kr som skall spraymålas. Fina skor till Signes dop, 50 kr och jeans för 17 kr. Några av de många bra-att-ha saker som jag införskaffade för en billig penning.

tisdag 22 mars 2011

En tunika till Signe!




Här har ni ett av mina senaste projekt. Hade sett en bild på en väns blogg som inspirerade. Vet dock inte om hon gjort just såhär men tunikan som hennes dotter hade på sig var i liknande modell rent utseendemässigt.

I själva pyssel-kitet ingick ett örngott inköpt på loppis, en t-shirt som Wilhelm ärvt av någon som jag färgat om pga att den var fläckig, samt tre stora svarta knappar som jag köpt på Röda Korset i Sollefteå.

Hur enkelt som helst!! Tog av t-shirten under armhålen och sick-sackade. Tog sedan en lämplig bit av örngottet och sydde ihop med t-shirten. Sydde sedan fast knapparna som dekoration (japp jag sydde fast dem riktigt riktigt hårt så Signe inte kan få loss dem).

Bara en massa + med denna modell och detta projekt.

-Gick fort.
-Var enkelt.
-Fint resultat.

Det har redan blivit fler av liknande modell. Det kommer bilder framöver...
Related Posts with Thumbnails