onsdag 15 december 2010

Min onsdag.

Idag tänker jag först läsa ut en bok jag håller på med och sedan ska jag börja med en ny ljudbok tror jag. Jag har inte köpt en ny skönlitterär bok på flera år. Istället inhandlar jag alla mina nya läs- och lyssna-upplevelser på second hand eller så lånar jag på biblioteket. Miljövänligt och ekonomiskt.

söndag 12 december 2010

Fina, miljövänliga presenter.

Cykeln ovan (fyndad på blocket) blev väldigt populär hos lilleman. Ekologisk modellera, brio järnväg, bok och fina bondgårdsdjur är exempel på andra presenter som han förärats idag. Tack så mycket! På tisdag firar vi igen. För då är den verkliga födelsedagen. Tänk att vår fina Wilhelm blir 2 år.

Lillis på kalas!

Vi är såå glada över att Lillis fortfarande befinner sig i magen. Idag kalasar vi i second hand tröja med dito linne under. Leggings i eko-bomull från vero moda och tofflor inhandlade i London 2007. Nu kan kalaset börja!

Wilhelms kalas-outfit.

Idag smygfirar vi Wilhelm som fyller 2 år på tisdag. Eftersom mormor, morfar och morbröderna inte bor här utan sisådär 13 mil bort passar vi på att fira tillsammans med dom idag. Wilhelm i nya kläder i eko-bomull från Little Bloom (www.littlebloom.se). Lekvänliga och färgglada!
Related Posts with Thumbnails