lördag 21 augusti 2010

Mellis.


Eko-päron bitar överströdda med eko-russin. Mums tycker Wilhelm.

torsdag 19 augusti 2010

Dags att möta dagen.


Wilhelm nu på morgonen på väg in på förskolan. Ryggsäcken från Ekokul (www.ekokul.se) på ryggen. Han småspringer hela vägen in. :)

tisdag 17 augusti 2010

Vunnen budgivning!


Vann precis budgivningen på dessa fina Kavat-skor. Givetvis på en Tradera auktion.

Upptäckte häromdagen att Wilhelms fötter växt väldigt över sommaren och därför började hans skor vara lite i trångaste laget. Vad göra? Givetvis hitta åt ett par lämpliga begagnade.

Kavat-skor får man betala i genomsnitt 500-700 kronor för i nypris. De är svensktillverkade och är kända för sin goda kvalitet.

Med frakt kostade dessa skor mig drygt 200 kronor och det är rätt mycket för ett par begagnade skor. Men med tanke på det fina skicket, att Wilhelm verkligen är i behov av dem samt att jag ju alltid hellre köper begagnat än nytt, så är det värt den summan.

Eftermiddagsfika på Myregården.



Idag är min andra arbetsdag efter semestern och jag tycker att det går fantastiskt bra hittills. Jag har cyklat till och från jobbet båda dagarna och det har gjort mig full av energi när jag kommit dit på morgonen. Frisk luft och lite motion innan dagens arbetspass tror jag skulle passa alla!

Idag blev jag dessutom överraskad av kära sambon och sonen som kom och mötte mig på jobbet med cykel och Wilhelm i cykelvagn. Tillsammans cyklade vi till Myregården och fikade härligt i solen. Myregården har öppet sista veckan nu innan de stänger för hösten så om ni har möjlighet, passa på att äta eller fika på denna underbart sagolika plats som dessutom har jättegod, vällagad mat.

Innan mina två bästa kom och "hämtade" mig på jobbet passade jag på att ta en runda på biblioteket (en klar fördel att arbeta i samma byggnad som byns bibliotek ligger i). Det slutade med att jag fastnade i Biografi-hyllan och kom hem med 5 böcker, bland annat Barack Obamas "Min far hade en dröm". Vi får väl se om dessa böcker hinns med att läsas men intentionen är god. Jag är ju en kraftig förespråkare för bibliotek så ta chansen allihopa och läs alla böcker ni vill, helt GRATIS! De flesta människor läser varje bok en gång och frågan är då om det är värt 100-300 kronor att köpa den boken. Bibliotek är ju också något av en Återvinningsstation eftersom varje bok läses många gånger. Miljön är alltså en vinnare också om vi nyttjar våra bibliotek istället för att handla alla böcker nya.

Back in business.


Idag börjar jag att jobba efter 6 härliga semesterveckor. Har cyklat till jobbet och känner mig full av energi inför dagen. :)
Related Posts with Thumbnails