tisdag 24 november 2009

Vad har vi gjort idag?

Familjen har befunnit sig i stora staden (Sollefteå) där vi lämnat in bilen för service. Under tiden har familjen passat på att äta lunch tillsammans på mysiga Myregårdens City Café där all mat verkligen är lagad på plats och inte halvfabrikat/helfabrikat.

Vi har även besökt en färgaffär för att i vanlig ordning dividera huruvida tapeter eller väv är det bästa i vår "sal". (Vårt hus är byggt i slutet av 1800-talet med rundgång på nedervåningen. Kök, kammare, sal och hall med toalett i mitten av alltihop). Jonas vill ha tapeter eftersom det finns så fina mönster, det vill väl jag också på sätt och vis men ser man det rent praktiskt så får jag för mig att det kan vara bättre med väv. Det går ju att måla över om det skulle vara så att lilleman gör ett konstverk eller två på väggarna.

Vad tycker ni? Har ni tapeter eller har ni målade väggar??

2 kommentarer:

  1. Ni kan ju köpa en rulle extra också så kan man ju trixa över med några extravåder om det skulle bli ett måste... Det låter mer "saligt" med tapet tycker jag :)

    SvaraRadera
  2. Stina: I agree. I salen är det nog mer tapet som passar. Extra rulle ska definitivt införskaffas. Ska hälsa Jonas att du håller på hans förslag, då blir han glad! =)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails