Ikväll har vi ätit fisk och, ja, jag erkänner, det var ett halvfabrikat men guud vad gott det blev.
Panerad fisk - Änglamarks ekologiska
Potatis - Kravmärkt från Rekolådan
Kokt Broccoli - Från Rekolådan
Råkostsallad - Spetskål (Rekolådan), Morötter (hemodlade från våra grannar), salladslök (Rekolådan)
Till detta provade jag att laga en kall sås med tomatsmak vars recept fanns på förpackningen till fisken. Det var en supergod sås som vi absolut kommer att laga igen.
2 dl turkisk yoghurt (Milkos ekologiska)
1/2 tsk paprika pulver
1/2 dl hackade soltorkade, ekologiska tomater (Jag klipper dem med sax det är superenkelt)
2 msk hackad färsk basilika
1 msk pressad vitlök
1 msk chili sauce
Blanda ihop och servera!
Supergod sås, säkert gott till annat också. Köp hem en kruka basilika för då kan ni också passa på att göra en annan god maträtt som jag gillar. Bräck (stek) lite kassler och servera Quinoa och en sås gjord på turkisk yoghurt, rivet limeskal, pressad vitlök och hackad basilika. Supermumsigt!
Klart slut från "Kockjouren"
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar