måndag 8 november 2010

Min lilla blomma fyller två!!

Bilderna lånade hos Little Bloom.

Vi har ett födelsedagsbarn här i huset i mitten av december.

Wilhelm fyller 2 år och givetvis har eko-mamman som inte vill vara en stressad mamma, redan satt igång med födelsedagsinköpen. Rent miljömässigt är det ju lite "tricky" det här med inköp av presenter och så. Miljövänligast är ju trots allt att inte köpa något alls, men hur kul födelsedag blir det egentligen?

Jag går därför på linjen, second hand, ekologiskt och lagom mycket. Hittills består presenterna av (schhh, säg inget till Wilhelm) duplo och plastbakverk, båda fyndade second hand samt ekologiska kläder av märket Maxomorra från fina webbutiken Little Bloom (se bilden ovan).

Tunikan med elefanter har jag inte köpt till lillemannen men däremot en långärmad t-shirt med samma mönster. Till det ett par superfina orange leggings (ja, pojkar kan också ha det!!). Dessutom kunde jag inte motstå den fina tröjan med äpplen och päron samt ett par svarta leggings till. Hos Little Bloom har de även ekologiska leksaker, nappar, tygblöjor, hudvård för barn samt annat ekologiskt som en eko-förälder kan behöva. 5 % av ordersumman går dessutom till UNICEF och deras arbete med översvämningsdrabbade i Pakistan.

Fina erbjudanden och härliga, lekvänliga märken erbjuder Little Bloom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails