måndag 7 februari 2011

Tidsfördriv på sjukhuset.

Vi är fortfarande kvar på sjukhuset eftersom Lillan ännu inte vänt uppåt med viktkurvan samt att hon är så trött att hon har lite jobbigt med att orka äta. Ett litet sätt att fördriva tiden är att virka på den solhatt som ifrån början var tänkt till Wilhelm men som är alldeles för liten och därför kommer att bli Lillans. Garnet jag använder är ett turkost och ett limegrönt garn i 80 % bambu och 20 % ull. Kommer att vara perfekt varma, soliga dagar eftersom det andas bra. Mönstret till hatten finns i Erica Laurells bok "Väldigt virkat". Jag har tänkt att göra en likadan till Wilhelm fast mycket större.

2 kommentarer:

  1. Du e då aldrig göralös du!! =) Hoppas lillan snart mår bättre så ni får vända hemöver igen. Tänk va mysigt med promenader i vårsolen och se det droppa från taken ifrån soffhörnet där du sitter och snusar på ett underbart litet knyte! Kramen från oss på Nasafjäll! =)

    SvaraRadera
  2. Man måste ju hålla sig sysselsatt!! =) Känns helt fantastiskt att vi har våren och sommaren framför oss. Lämpligt att rulla vagn då...
    Kram kram

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails