onsdag 24 november 2010

Mamman leker så gott det går.

I Wilhelms lekrum finns numera en säng precis bredvid hans lekbord. Det ger mig möjlighet att "leka" med honom och prata och ge honom respons när han bygger med lego eller pussel. Och när lilleman är lite myssugen finns jag där bredvid så vi kan ligga och sjunga på sängen med hans favoritsångbok i högsta hugg. Bordet och legot är arvegods. Wilhelms tröja inköpt på second hand och leggings i eko-bomull från Little Bloom.

5 kommentarer:

  1. Hej! Vad skoj att du tittade in till mig :) och självklart får du länka till mig. Toppen att jag hittade in hit för jag är på jakt efter exakt sådana tofflor men har intye hittat några jag gillar. De där från Bellio såg ju toppen ut så nu ska jag beställa lite :). Extra roligt att de kommer från Övik, för där har jag bott och trivdes superb.

    Ps, inte fy skam att "bara" sticka och virka. Just nu gör jag ett byte med en tjej som virkar och jag syr.. visar bytet sedan på bloggen.

    Vi höres!
    Ciao Mia

    SvaraRadera
  2. hej
    hittade till dig via kiiromi. lider med dig över att du måste vara sängliggande.. jag vet hur det är.. bägge graviditerna för mig blev sängliggandes första från v 14 andra från v 18, av olika anlendningar dock.. tur du har det du kan göra =)

    /// Anna-Karin från Junsele

    SvaraRadera
  3. Kiiromi: Du har ju en galet inspirerande blogg så det vara bara jättekul! Roligt också att du fick tips om Bellio-tofflorna. De är superfina och av jättegod kvalitet. Blir kul att se ert virk-sy byte på bloggen.
    Anna-Karin: Då vet du ju precis hur jag har det! =) Fast egentligen kunde det ju vara väldigt mycket värre. Vi är bara glada över att vår lilla Lillis fortfarande håller sig inne i magen. Men som du skriver, det är tur att man har något att göra.

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Åh tack för de fina peppande orden! Det värmer skall du veta!! Du får hemskt gärna länka till mig, du hade så mycket roligt här att jag gärna länkar till dig också! =) Hoppas allt går bra med lillbebben i magen, att den stannar kvar där och så, själv har jag också en bulle på jäsning, som kommer 12 feb om allt går som planerat. =)

    SvaraRadera
  5. Gerda: Vad jättekul att du också väntar på en liten. Hoppas att du kan njuta och må gott under hela din graviditet. Kanske hinner du med en massa härligt pyssel också!! =)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails