onsdag 24 november 2010

Ecoloco paket!




Bilden lånad av Ecoloco.


Förra veckan beställde jag lite julklappar och födelsedagspresenter från Ecoloco till Wilhelm (som fyller 2 år den 14/12) .

Igår kom paketet i brevlådan och gissa vem som blev både glad och ivrig. I paketet låg dels kläderna ovan. Yorrik jeansen har jag bloggat om tidigare, här. De är tillverkade av återanvända gamla vuxen jeans och ekologisk mudd i både midjan och bensluten. Superfina men givetvis i en större storlek än den på bilden.

Wilhelm får en mössa också att ha under hjälmen i vinter. Ellie, den bruna med elefant blev det. Mjuk, skön och lagom tunn. Både tofflorna och mössorna kommer från Bellio (företaget finns utanför Örnsköldsvik). Mössan är i ekologisk ull (stickad med Erica Laurells organic yarn) och GOTS-certifierad. Garnet färgas i Ryboholm och mössan stickas sedan i Tranemo. Tofflorna är tillverkade i svenskt, ekologiskt läder som andas bra och formas efter foten (perfekta förskoletofflor). Lädret garvas på Tärnsjö garveri i Uppland och sedan sys tofflorna upp på Docksta skofabrik utanför Örnsköldsvik.
Dessutom så inhandlades faktiskt en julklapp till en av Wilhelms vänner, men den visar vi inte upp förrän hon fått den. Jag smyghandlade också en liten gullig bebismössa till Lillis.
Fina Loa och Fanny på Ecoloco hade också varit snälla och skickat med tillhörande lammullssulor att stoppa i tofflorna nu i vinter. Perfekt, eftersom vårt stora hus än inte är utrustat med golvvärme överallt och därför har ett ganska kallt golv så här på vintern.
Tack tack tack Loa och Fanny!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails