fredag 10 juni 2011

Omedveten matchning.

Har idag helt omedvetet matchat mig och Wilhelm vad gäller budskap på våra kläder. Lite nördigt men budskapet är ju klockrent! Givetvis är båda tröjorna second hand.

Planering för idag.

-ligga på ett second hand fyndat täcke i skuggan på vår gräsmatta.
-läsa en massa bra böcker, hittills har det blivit "Nicke Nyfiken på cirkus".
-åka och handla lite på affären här i Resele och då passa på att äta glass.
-grilla älgkött ikväll.
Det är verkligen ansträngande att vara föräldraledig idag!

torsdag 9 juni 2011

Signes dopdekorationer!








Lovade i söndags att jag skulle lägga upp bilder på mina dekorationer som jag hade på dopet.

I och med att jag aldrig lägger upp bilder på mina barn här på bloggen så kommer ni tyvärr inte att få ta del av varken bilder på dopbarnet eller på gästerna. Men bilder utan folk finns ju också.

Min superfina vita orkidé samt olika buketter med liljekonvaljer stod för blomstrandet vid borden. Doptårtan serverade vi på verandan vid vår bryggstuga. Eftersom vi inte var så många passade det alldeles utmärkt.

Jag har använt mig av ståltråd samt pärlor, fjärilar och fåglar från Panduro när jag gjort dekorationerna på orkidén, ljuset och vasen. Vi stod under en av våra lönnar under dop-akten och där hade jag dekorerat med fåglar och fjärilar bland grenarna.

En jättemysig dag och roligt var det med alla förberedelser. Hur har er vecka varit hittills?

tisdag 7 juni 2011

Lite trädgårdsfix.

Jag har precis planterat om mina jordgubbsplantor till en av mina odlingslådor. Förhoppningsvis skall det lysa lika rött som Wilhelms second hand fyndade vattenkanna bland mina plantor i sommar. Våra syrener står i blom och doftar helt underbart och i en fågelholk på bryggstugeväggen flyger Herr och Fru Talgoxe in och ut hela dagen lång för att skaffa mat till de små. Den här tiden är förutom skördetid min bästa tid i trädgården.

söndag 5 juni 2011

En vacker dag!

Idag har varit en vacker och fantastisk dag på så många sätt. Signe var ljuvlig, Wilhelm underbar, vädret fint,
själva dopet lyckat, tårtan god och efterföljande middagsbuffén på Myregården världens godaste. Och vi har dessutom vår fina familj med mormor, morfar, morbröder samt farmor, farfar och farbröder med respektive, som vi är så lyckliga över. Efter en sån här dag kan jag nästan gå och bli religiös, så härlig har den varit!

Signe Linnéa Amanda.

Jag har ju helt glömt bort att berätta att imorgon döper vi Signe. Helt odramatiskt här hemma, förhoppningsvis ute i trädgården under en av våra lönnar. Om det blir lika stormigt som idag får vi nog hålla till inomhus i salen men det blir säkert minst lika bra. Våra föräldrar och syskon med respektive kommer att närvara samt världens bästa präst, Martin, från Näsåker. Vi är ju en smula musikaliska i den här familjen så jag kommer att sjunga en sång, två av Signes farbröder kommer också att spela gitarr och sjunga. Dopklänningen är en omlottklänning a la 70-tål som jag köpte på Röda Korset i vintras. Jag har sytt på den blommiga bården som från början varit en bit av en gardin. Resultatet är jättefint och hon kommer garanterat vara den goaste och mest sagolika lilla doptös som världen skådat. Jag beklagar att bilderna som vanligt inte är av så godkvalitet, jag skyller det på mobilbloggandet. Förhoppningsvis ska jag imorgon lägga upp lite bilder på de bordsdekorationer jag tillverkat ikväll också. Kram på er så länge!
Related Posts with Thumbnails