fredag 16 juli 2010

Välkommen till världen!


Vår vänskapskrets har utökats med en liten flicka härom kvällen. Givetvis kommer den nya lilla tösen få en present som är eko och giftfri. Än så länge får den dock vara hemlig.

torsdag 15 juli 2010

Tidigare idag.


Livet på en pinne! Vår lilla 'camp' till vänster. I matsäcken fanns bland annat kalla frasvåfflor som vi dippade i blåbärssylt och vaniljgrädde samt två olika sorters melon, tyvärr inte eko. Alldeles ensamma, spegelblank sjö och perfekt temperatur.

På väg till stranden.


Lycka är att få ta med hela familjen och åka till stranden som ligger vid en sjö långt uppe på skogen. Ingen mobil-täckning!

måndag 12 juli 2010

Öviks besök.


Jag och Wilhelm har åkt till Övik och Wilhelms mormor och morfar. Alltid lika kul. Dagen idag har medfört besök på Grön Gåva (www.grongava.se) samt loppis i inre hamnen.

Arne Jacobsen i Resele


Den ser nästan ut som en Myran-stol fast i plast och i mindre format. Givetvis ett inköp till lilleman. Kul färg och modell som jag inte sett förut.

Wilhelms nya utemöbel.


På loppisen igår hittade jag världens sötaste utemöbel till lilleman. Lite camping-set över den.

Reseledagen


Igår, söndag, var det Reseledagen. Iklädd second hand klänning i Vintage snitt spatserade jag runt bland knallarna på hembygdsgården, handlade på loppisen, tittade på utställning samt fikade i sällskap med Wilhelms farmor och farfar. Mina pojkar spenderade dagen på annat håll. Ljuvligt väder!
Related Posts with Thumbnails